10 Tips & Trick Terbaik Galaxy S4

10 Tips & Trick Terbaik Samsung Galaxy S4Sebelum ini kita telah mengetahui sehingga 20 ciri-ciri unik yang terdapat pada Galaxy S4, adakah kita telah menggunakannya secara optima? pasti rugi sekiranya kita pemilik peranti terhebat masa kini tapi masih keliru dalam penggunaan secara menyeluruh. Kini kami akan paparkan pula bagaimana 10 tips dan trick terbaik yang telah dikumpul bagi peranti Galaxy S4.

Tips dan trick kali ini lebih kepada penjagaan jangka haya bateri, kelajuan, kawalan audio, video serta grafik. Tips ini akan disertakan sekali dalam bentuk video daripada androidauthority. Kami mengumpul tips daripada laman tersebut adalah bagi kemudahan sebagai rujukan pengguna samada sedia ada ataupun pengguna baru yang masih tidak biasa dengan peranti yang menggunakan OS Android.

Sebenarnya terdapat banyak tips dan trick lain yang sangat berguna di paparkan di laman antarabangsa tetapi apa yang perlu kita pastikan ialah ianya mestilah sesuai dengan kepenggunaan peribadi kita. Jadi disini saya senaraikan 10 tips dan trick terbaik bagi pengguna Samsung Galaxy S4.Merujuk kepada tips di atas, terdapat juga tips yang pernah kami ulas sebelum ini di dalam siri ciri-ciri menarik yang terdapat pada Galaxy S4, cuma perbezaan di sini ialah cara penggunaan yang terbaik bagi tips-tips seperti di atas.

Rujuk video menarik berkenaan tips di atas daripada Androidauthority


Sumber

Mi Kael
Mi Kael

Previous
Next Post »