Imej Samsung Galaxy Note 3 Terdedah

Imej Yang Di Dakwa Samsung Galaxy Note 3 Kini Tersebar Di Internet
Gambar Samsung Galaxy Note 3 seperti diatas adalah didedah oleh laman terkenal di China iaitu Baidu. Khabar angin baru-baru ini mengatakan generasi baru Samsung Galaxy Note Phablet semakin cepat tersebar, dikatakan paparan yang lebih besar iaitu 5.9 inci.

Menurut laporan daripada MyDrivers, Galaxy Note Phablet akan datang ini menampilkan paparan HD penuh dan pek dengan pemprosesan Exynos 5410 OCTA dengan kuasa Cortex A15 cip pada catatan 2.0 Ghz, dan penjimatan kuasa bateri Cortex A7 cip pada 1.7 Ghz.

Samsung Galaxy Note 3 dikatakan datang dengan 3 GB RAM dan berjalan pada Android 4.2 Jelly Bean. Tambahan pula phablet ini dikhabarkan akan diumumkan pada IFA 2013. Sebelum ini kami pernah mengatakan bahawa Samsung akan bertindak serius dalam pembangunan kualiti yang lebih baik bagi pengeluaran Galaxy Note 3 akan datang. 

Mungkin kita akan dapat kejutan baru dari Samsung selepas mereka mendedahkan pembelian HynixChips untuk produk akan datang mereka disamping menaiktaraf kualiti material yang sekarang digunakan.

Sumber : MyDrivers
Mi Kael
Mi Kael

Previous
Next Post »